Hondentrainer Joyce

Mijn naam is Joyce Dongelmans. Met mijn man Paul, onze 3 kinderen (Tess, Lizz en Finn) en onze Cockapoo (Kruising Cocker Spaniël Poedel) Luna woon ik in het mooie Noordwijk.

Opgegroeid in de Duin- en Bollenstreek met een liefde voor honden ben ik na de aanschaf van onze gezinshond op zoek gegaan naar een training die bij mij past. Super enthousiast werd ik van de jonge honden module welke ik bij een trainingsschool van Anniek Winters volgde. Hier vielen puzzelstukjes op de juiste plek. Ik kon bereiken wat ik wilde doormiddel van duidelijke communicatie met lichaamstaal, vertrouwen in jezelf en je hond maar ook het hebben van respect en liefde voor elkaar.

Ikzelf ben met mijn hond begonnen met de clickertraining, hierbij was het aanleren van trucs zeker effectief, echter heb ik hiermee wel de verkeerde gemoedstoestand beloond, wat resulteerde in een hele lieve maar drukke hond, die alles deed voor een snoepje. Maar bij het buitenlopen deed ze werkelijk alles waar zijzelf zin in had, dat heb ik pas onder controle gekregen met de methode van Anniek Winters.

Met mijn eigen ervaring over deze methode, maar ook met de ervaringen van andere die deze  positieve resultaten behaalden, wist ik het zeker: “Dit wil ik ook doen!”. Ik was enorm enthousiast en de opleidingen Honden Opvoeden Volgens de Methode van Anniek Winters deel I en deel II volgde snel. Mijn passies voor honden en het helpen van mensen kwamen samen. Ik gun iedere hondeneigenaar de rust en kalmte van het hand in hand wandelen met je hond.

Trainingsschool AW Katwijk:

Wil je ook:

  • een leider worden, die de hond met begrijpelijke lichaamstaal de regels en wetten van de natuur meegeeft?
  • ontspannen kunnen wandelen?
  • opvoeden in plaats van trainen?
  • je pup een goede basis geven?
  • je hond de beste versie van zichzelf laten zijn?

Kies dan voor een module volgens de methode van Anniek Winters bij Trainingsschool AW Katwijk. Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek of kijk in agenda voor het aanbod van de diverse modules.

robin hondentrainer